реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Семьона"" взяли!

БлаЗЕні знову, якусь муть затівають, але влупити беззубого - це добре , це як закриття каналів мертведчука...
24 березня СБУ заявила, що екснардеп від "Самопомочі " Семен Семенченко був одними з організаторів приватної військової компанії і схеми поставок зброї.

Співробітники СБУ провели до 80 обшуків за адресами офісного приміщення, місць проживання, тимчасового перебування та тренування фігурантів справи в столиці, Київській та Донецькій областях.

СБУ повідомляє, що під час обшуків виявлено документи, які свідчать про те, що " за версією слідства, Семенченко є можливим організатором і учасником протиправної схеми з ввезення поза митним контролем військових запчастин і товарів подвійного призначення з Російської Федерації , які згодом продавали державним підприємствам оборонної сфери за завищеними цінами".

Семенченко пройшов шлях від підозрюваного у вбивстві в Севастополі ( до війни), командира добровольців, піар-афериста, організатора самонемічної блокади українського вугілля, активіста міхомайдану і до створення незаконного збройного угрупування.

Пригадую, в Грузії у грудні 2018 року під час поліцейської спецоперації затримали зі зброєю шістьох громадян України, які раніше воювали на Донбасі і були пов'язані з Сємьоном, бо вони втручатися в політичні процеси в країні...

Можливо його знову використають як торпеду проти Петра Порошенка. Йому шиють котрабанду зброї з РФ за завищенними цінами, можуть "свинарчуків" реанімовувати. Зараз Вомбат Насіння у всьому "зізнається" і почне називати своїми поплічниками Гладковського, Порошенка, Полторака ...

Так, таке вражіння, що будуть прирівнювати Семенченка і Антоненка..., блаЗЕньське буде порівняння, але цікаво як будуть і чи будуть питати співфракційників таваріща Грішина і тодішнього партійного лідера Садового...

Виглядає на продовження свідомої роботи на дискредитацію понять "волонтер", "активіст" і "доброволець".
Хоча активну роботу на дискредитацію вищевказаних понять проводив сам Вомбат Насіння ще до виборів-2019.
Тому жодна нормальна людина не сприймає Вомбата таваріща Грішина, як представника вищевказаних категорій і дискредитації не вийде.

Зиновій ГУЗАР



Теги:СБУ, Зиновій Гузар, Семен Семенченко, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar