реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Села Сновської громади будуть зі світлом!

У 2017 році за рахунок різних джерел фінансування у Сновській об’єднаній громаді планують реалізувати 16 проектів по будівництву вуличного освітлення.

За даними відділу економічного розвитку та інвестицій Сновської ОТГ, будуть освітлені такі населені пункти: с.Смяч,с.Тур’я, с.Рогізки, с.Хотуничі, с.Чепелів, с.Камка, с. Жовідь, с.Великий Щимель, с.Петрівка, м.Сновськ – будівництво ПЛІ-0.4 кВ вуличного освітлення по вул. Я. Мудрого, вул. Набережна, вул. Л. Українки, вул. Стельмаха, вул. Молодіжна, вул. Соснова, вул. Декабристів, вул. Володимирська.

На даний час вже збудовані мережі в селах Рогізки, Петрівка, Великий Щимель, Тур’я, Жовідь, Камка, Хотуничі, в районі мікрорайону Носівка в місті. Про це повідомляє сайт ОТГ

Найближчим часом розпочнуться роботи в селах Смяч, Тур’я та Чепелів. Всі роботи по названих проектах будуть завершені в поточному році. Всього буде прокладено 19,25 км вуличних електромереж, встановлено 302 світлоточки на суму 3 672,9 тис.грн., з них 2 475,7 тис.грн. – субвенція державного бюджету на формування інфраструктури ОТГ, 1 157,5 тис.грн. – субвенція державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій, 39,7 тис.грн. – міський бюджет.

Міською радою замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво мереж вуличного освітлення в селах Тихоновичі та Стара Рудня для реалізації їх в 2018 році.



Теги:освітлення вулиць, Сновська ОТГ, децентралізація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar