реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ викрила центр "реабілітації", де катували наркозалежних

Служба безпеки України оприлюнила відео спецоперації, проведеної в Чернігівській області у "центрі реабілітації", де злочинне угруповання незаконно примусово утримувало, експлуатувало та катувало понад 200 наркозалежних.

Раніше повідомлялося, що під час спецоперації співробітники СБУ звільнили понад 200 незаконно утримуваних людей, які підтвердили факти катування та завдання їм тяжких тілесних ушкоджень.

Правоохоронці також затримали 22 осіб, які виконували функції "наглядачів", серед них трьох організаторів діяльності угруповання.

Під час обшуків було виявлено знаряддя тортур, а в кабінеті засновника "реабілітаційного центру" – бойову гранату РГД-5 та травматичну зброю.

За фактами діяльності злочинного угруповання відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 127 (катування) та ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Місцезнаходження цього "центру реабілітації" не повідомляється, але швидше всього він знаходився або в Козелецькому районі, або в Куликівському. За даними чернігівських журналістів = у селі Косачівка Козелецького району. І діяв цей знущальний центр у церкві УПЦ Московського патріархату.



Теги:центр реабілітації, наркозалежні, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar