реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

СБУ шукає Януковича та поплічників

СБУ отримало доручення Генеральної прокуратури розпочати розшук Віктора Януковича та його силовиків. І стаття для цього знайшлася більш ніж авторитетна: вбивство двох або більше осіб з перевищенням влади або службових повноважень.

За цією справою, крім самого Януковича, планується розшукати Андрія Клюєва (колишній І-й віце-прем’єр міністр України), Віталія Захарченка (екс-міністр МВС України), Віктора Ратушняка (колишній заступник міністра МВС України, куратор міліції з питань громадської безпеки), Станіслава Шуляка (екс-начальник Головного управління — командувач внутрішніх військ МВС України), Валерія Коряка (колишній начальник ГУМВС України в місті Києві) та Петра Федчука (колишній заступник начальника Головного управління – начальник міліції громадської безпеки ГУМВС України в місті Києві).

Всіх цих людей напряму пов’язують з вбивствами на Майдані. У результаті злочинних дій у цей період загинуло більше ста осіб та більше 1000 осіб отримали різного ступеня тяжкості тілесні ушкодження.

Закликаємо всіх громадян надавати інформацію стосовно можливого перебування тих чи інших осіб.

На фото: біля першого стенду героїв Небесної Сотні у Чернігові, що вбиті режимом Януковича.



Теги:арешт Януковича, Коряк, Захарченко, режим януковича, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar