реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ піймала наркоту

Винесено вирок у кримінальній справі, порушеній слідчими Управління СБ України в Чернігівській області стосовно мешканця м. Чернігова, який організував надходження в Україну психотропної речовини у міжнародних поштових відправлень.
Встановлено, що 33-річний місцевий мешканець замовляв наркотики через мережу Інтернет з метою подальшого розповсюдження на території України. У травні 2011 року співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» під час одержання ним поштового відправлення.

Під час огляду посилки було виявлено поліетиленовий пакет з речовиною вагою 96 г, яка містила у своєму складі хімічну сполуку АМ-2201, що за своїми властивостями є аналогом JVH-018.

Невдовзі працівники Київської регіональної митниці виявили аналогічне поштове відправлення, яке прийшло на адресу цієї ж особи, в якому також знаходилась психотропна речовина вагою 99 г. Цей препарат згідно з «Переліком наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» є особливо небезпечною психотропною речовиною, вільний обіг якої заборонено на території України. За свідченням медиків, такі препарати можуть викликати порушення функціонування життєво важливих органів людини, а також глибокі психічні розлади.

Згідно з вироком суду зловмисника визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання або перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією усього особистого майна.

Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області



Теги:Кримінал, СБУ, наркоманія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar