реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

СБУ готова стріляти по російських терористах

У ході антитерористичної операції ВСУ будуть нейтралізувати прояви сепаратизму в містах, де "проявилися і тероризують населення озброєні спецгрупи спецслужб сусідньої країни", а якщо буде відкритий вогонь у відповідь - "будемо знищувати".

Про це заявив глава СБУ Валентин Наливайченко в ефірі підсумкового випуску ТСН. "Судячи з того, наскільки агресивно і підло відкривають вогонь озброєні люди у відповідь на намагання правоохоронних органів стабілізувати ситуацію, - часу не так багато".

"З сьогоднішньої ночі, завтрашнього ранку і далі щоденно будуть нарощуватися зусилля, щоб а) локалізувати ситуацію, б) пояснити місцевому населенню необхідність відійти з таких мітингів, на яких терористи ставлять навколо себе жінок і дітей", - зазначив глава СБУ.

Також він зазначив, що прояви сепаратизму у містах на Сході України координують місцева влада і олігархи. "Обрані органи влади, від Партії регіонів, беруть пряму участь. Комуністи взагалі беруть автомати… один з депутатів знімався у Луганську у захопленій будівлі. Ми готові назвати конкретні прізвища через матеріали до Генпрокуратури", - додав він.Експрес



Теги:терористи, Валентин Наливайченко, Луганськ, Донецьк, російська окупація, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar