реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Сам собі бізнесмен...

26-річній мешканець Чернігова, напевно, колись дивився телепередачу «Сам собі режисер» і вирішив написати сценарій під власні задуми швидко і легко разбагатіти – «Сам собі бізнесмен».
Законодавчі вимоги щодо необхідності державної реєстрації суб’єкта господарювання та одержання відповідних дозвільних документів на відкриття цеху він проігнорував. Цех з переробки та фасування деревного вугілля відкрив підпільно, «замаскувавши» його в одному із сіл Чернігівського району. Сировина також незаконно видобувалася у лісовому масиві поблизу смт. Гончарівське. Готову продукцію підприємець-самозванець збував через торгівельну мережу Чернігівської та Київської областей.

Але так тривало недовго, оскільки співробітники управління податкової міліції ДПС у Чернігівській області працювали за своїм сценарієм. Спочатку вони викрили підпільний цех де добувалася сировина, а в ході подальшої перевірки – де вона перероблялася на готову продукцію.

За результатами перевірки з незаконного обігу вилучено обладнання - для подрібнення деревного вугілля, зшивання паперових мішків, вловлювання пилу, електронні ваги тощо. А також 1700 пластикових мішків неподрібненого деревного вугілля та 2680 мішків фасованої продукції. Всього вилучено товаро-матеріальних цінностей на загальну суму 368 тис. грн.

Проводиться подальша перевірка.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю
ДПС у Чернігівській області



Теги:податкова, деревообробка, деревне вугілля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar