реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Саакашвілі: Україною керують тіньові олігархи, а не уряд Яценюка

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявляє, що Україною керує якась паралельна тіньова система. Про це він сказав у ході 12-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) в суботу в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на Inforesist.

“Так, у нас, по суті, є тіньовий уряд, паралельний уряд … Ті, хто керує справами, – вони насправді є власниками цього акціонерного товариства”, – заявив Саакашвілі. Він пояснив, що “Україною володіють приблизно як акціонерним товариством деякі олігархи”.

За словами Саакашвілі, представники такого тіньового уряду можуть змінювати директорів підприємств. “Насправді країною керує якась паралельна тіньова система, і ця система теж знаходиться в кризі. І ось вам: ця система в кризі, інша система в кризі, державна служба в кризі, і ми повинні прозвітувати собі, де ми?”, – зазначив він.

Саакашвілі зазначив, що кілька реформаторів є в уряді Арсенія Яценюка, “але кожен олігарх має своїх прокурорів, поліцейських, суддів і армію, та й воєнізовані групи, бронетранспортери, боєприпаси, і вони їм платять, тому що уряд вже не платить їм навіть зарплату”.



Теги:уряд Яценюка, саміт в Ялті, СААКАШВІЛІ, тіньовий уряд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar