реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рух Наливайченка дебютував у Чернігові вимогами відставки Купріяненка і Бойка

Громадська організація"Антикорупційний рух Валентина Наливайченка" вимагала від новообраних депутатів Чернігівської міської ради і міського голови Владислава Атрошенка негайно звільнити з посад керівників управлінь міської ради начальника управління освіти Володимира Купріяненка та начальника управління охорони здоров’я Юрія Бойка.

Про це повідомлено у прес- релізі новоствореної організації.

Причиною вимоги називають організацію корупційних схем у своїх управліннях і кричущу безгосподарність, що межує зі злочинами проти чернігівців.

«Антикорупційний рух» вважає, що депутати новообраної Чернігівської міської ради і новообраний міський голова Владислав Атрошенко мають негайно довершити люстрацію і вигнати чиновників та поновити і відкрити кримінальні провадження проти керівників освіти і медицини Чернігова", - говориться в їх повідомленні.

"Володимира Купріяненка, начальника управління освіти:
-за злочинні оборудки з «мертвими душами - вчителями» та одержання 361 тисячі гривень коштів, що доведено судом, але проти «підставного» бухгалтера;
-за спекуляції з продуктами для харчування дітей;
-за працевлаштування «дипломованих хабарників» типу директора школи № 6 Тетяни Юцевич (2,5 тисячі $)".

Купріяненко підпадає під вимогу люстраційного закону ще з 2014 року. Рух Наливайченка вимагає ретельно перевірити діяльність управління освіти.

Також «Антикорупційний Рух» Чернігова вимагає звільнити Юрія Бойка, начальника управління охорони здоров’я за злочинні оборудки, кричущу безгосподарність і дозвіл знищити станцію «швидкої медичної» допомоги на вул. Любецькій, 26, яка привела до втрати мільйонів коштів медичної галузі міста.



Теги:Владислав Атрошенко, Валентин Наливайченко, Люстрація, антикорупційний рух


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А ще пан Бойко, передав новозбудовану дитячу молочну кухню, що була по вул. Котляревського,  комерческій фірмі, а остання перепродала цю будівлю компаніїї Основа. Це все відбувалось в середині 90-х років.  В результаті дітки міста залишились без допоміжного, лікувального харчування. Взагалі обьекти охорони здоровья, по закону не передаються в аренду, однако...
avatar