реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Розбійний напад на корейця у Смолині

Близько 23-ї години 5 листопада до поліції звернувся іноземець із повідомленням, що на нього та його партнера по бізнесу напали невідомі у масках, які погрожували пістолетом і відібрали у потерпілих значну суму грошей та автомобіль.

Про це повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.
За даними "Сіверщини", мова йде про громадянина південної Кореї Чжана Чон Сіка, який має документ на тимчасове проживання в Україні. Потерпів також громадянин Сербії.

На виклик, який надійшов з одного із села Смолин Чернігівського району, прибула слідчо-оперативна група поліції. В ході огляду місця події правоохоронці встановили, що обидва потерпілі — іноземні громадяни, які вже тривалий час на законних підставах мешкають в Україні та займаються деревообробним бізнесом на Чернігівщині.

У неділю вже після 21-ї години до помешкання власника підприємства під вигаданим приводом проникли троє невідомих у масках із предметом, схожим на пістолет. Вони побили та зв’язали заявника і його бізнес-партнера, після чого заволоділи грошима в сумі 4 тисячі доларів США, банківськими картками і автомобілем «Chevrolet Aveo». Зі своєю здобиччю нападники втекли.

Інформацію про подію поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) — карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Тривають оперативно-розшукові заходи. Розкриття злочину перебуває на контролі керівництва Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.



Теги:розбійний напад, ГУ НП в Чернігівській області, смолин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar