реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російських диверсантів затримали на Одещині

Керівник диверсійної групи, яка була затримана в Одесі, з дотриманням заходів конспірації здійснював контакти з представниками російських спецслужб в АР Крим. Про це УНН повідомили у прес-службі СБУ.

Нагадаємо, Службою безпеки України в Одесі затримано злочинну диверсійну групу у складі чотирьох осіб, озброєну автоматами АКС-7,62 та пістолетами. Про це УНН повідомили у прес-службі СБУ.

«Група планувала здійснити збройний напад на військову частину, дислоковану в Одеській області, та заволодіти вогнепальною зброєю. Зловмисники також планували залучити до протиправної діяльності до ста підготовлених осіб із досвідом військової служби або участі у бойових діях», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, головним завданням диверсантів була дестабілізація соціально-політичної ситуації в Одеському регіоні, організація масових заворушень сепаратистської спрямованості. Для створення резонансу у ході масових мітингів планувалась захоплення адміністративних будівель, насильство над цивільним населенням, опір представникам влади із використанням зброї та вибухових речовин
Експрес



Теги:диверсанти, російська окупація, Одеса, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar