реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Російські "вчені", яких не пустили в Україну, виявились політтехнологами.

Співробітники Державної прикордонної служби відмовили в пропуску в Україну двом громадянам Росії - політтехнологам Володимиру Фролову й Олені Меськовій, які прибули в аеропорт "Бориспіль".
Як повідомили в Службі безпеки України, росіяни не були допущені на територію країни на підставі статті 25 Закону "Про правовий статус іноземців і осіб без громадянства".

Водночас, як повідомило поінформоване джерело, близьке до кіл політтехнологів Криму, Фролов і Меськова причетні до тіньового фінансування з Росії діяльності блоку Леоніда Грача "За Новий Крим!".

Фролов є президентом фонду україно-російських гуманітарних зв'язків "Визнання", а Меськова є директором цього фонду. Джерело зазначило, що цей фонд не зареєстрований в органах юстиції й причетний до фінансування масових антиукраїнських акцій у Керчі (Крим), які проходили у вересні.

Нагадаємо, російське МЗС стверджує, що затримані в аеропорту "Бориспіль" Фролов і Меськова - російські вчені, які прилетіли до Києва взяти участь у міжнародній конференції, присвяченій актуальним проблемам молодіжної політики в Україні і в Росії, котра проводиться силами неурядових організацій.

"Судячи з усього, певним політичним силам в Україні явно не до душі двосторонній діалог, що поступово відновлюється останнім часом, і спрямований на створення умов для повернення наших відносин у русло реального, взаємовигідного партнерства", - зазначили в Москві.

http://www.nesekret.com.ua/index.php




Теги:Фролов, СБУ, Росія, Грач, шпигуни


Читайте також



Коментарі (0)
avatar