реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Росіянин убив двох українців у Гайвороні

Чернігівська обласна прокуратура повідомила підозру російському військовослужбовцю в/ч 12128 смт. Тоцький Оренбурзької області Сергію Агафонову 2001 року народження за ч. 2 ст 438 КК України, тобто у порушенні законів та звичаїв війни у поєднанні з умисним вбивством.
Текст підозри опублікований на сайті Офісу Генпрокурора.

Агафонов проходив військову службу у складі 21-ї окремої гвардійської Червоного прапора Омсько-Новобузької ордена Богдана Хмельницького мотострілецької бригади. Уродженець м. Кірова.

1 квітня Агафонов разом з іншими військовослужбовцями РФ, будучи озброєними і перебуваючи у селі Гайворон Чернігівської області, виявив трьох цивільних чоловіків (1961, 1968 та 1994 років народження), які рухалися у напрямку чагарників, що розташовані на прилеглій до села території.

Російські солдати відвели цивільних до села, де помістили у підвал, повісивши на ньому навісний замок. Згодом Агафонов вивів з підвалу двох чоловіків (1968 та 1994 років народження) та на території чагарників здійснив постріли з вогнепальної зброї у грудну клітину та в голову цивільним. Вони померли на місці.



Теги:російсько - українська війна, Генпрокуратура, окупанти, Гайворон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar