реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росіяни все сподіваються повеселитися у Сеньківці

«Без надії сподіваюсь», — рядки відомої української поетеси зараз більш актуальні для російських ЗМІ. От тільки на що насправді вони сподіваються залишається лише здогадуватися.
Нещодавно медійники сайту Klintsy.info (м.Клінци, Брянська область) поцікавилися у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій зі ЗМІ облдержадміністрації чи планує цьогоріч Україна приймати у себе гостей на фестивалі молоді у Сеньківці.

Варто зауважити, що Україна ще з 2014 року відмовилася брати участь у дійстві через складну військово-політичну ситуацію. З офіційною заявою про це виступив і тодішній голова Чернігівської ОДА Володимир Івашко

Читати також: Свято у Сеньківці не відбулося. Через відмову української сторони (http://cntime.cn.ua/top-novini/item/5698-sviato-u-senkivtsi-ne-vidbulosia-cherez-vidmovu-ukrainskoi-storony.html)

А останнє свято у тих самих Клінцях у 2013 році ті ж росіяни перетворили у зразок деформованого релігійного видовища за участі патріарха Кіріла і «іже з ними». Головним масовиком-затійником був тодішній губернатор Брянщини Ніколай Денін, якого згодом запроторили до в’язниці за «липкі руки».

Детальніше: Російський чиновник, що розбудовував дружбу народів поблизу Сеньківки — у в’язниці за хабарі (http://cntime.cn.ua/yellow-time/item/14436-rosiiskyi-chynovnyk-shcho-rozbudovuvav-druzhbu-narodiv-poblyzu-senkivky-u-viaznytsi-za-khabari.html )

Та, мабуть, все ж у Сенківці було веселіше, якщо цьоріч вирішили, що фестиваль не лише відновиться, а ще й Україна буде приймаючою стороною.
Втім, не можна сказати, що «братній народ» зовсім не готується. Нещодавно до Клінців прибуло чимало військових. Кажуть, що для постійної дислокації з метою охорони кордону. Про це пише уже згаданий сайт російського містечка.

От вам і загадка: Чи то російські ЗМІ і насправді у час неоголошеної війни не вбачають нічого особливого у наближенні армії до кордону? Чи й справді вважають, що війна не завада веселощів з ворогом?

Андрій КОРЖЕНКО



Теги:Клінци, російсько- українська війна, свято в Сеньківці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar