реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Росіяни: чому їх скрізь не люблять?

В Уральську - столиці Західно-Казахстанської області - два активісти спробували вручити російському консулові розфарбованого в триколор порося, повідомляє «Інтерфакс».

Активісти пояснили, що вони висловлюють невдоволення аварією ракети-носія «Протон-М» на Байконурі.

Обидва були затримані при вході в будівлю консульства. Ними виявилися художник Асхат Ахмедьяров і представник громадського об'єднання «Абир» («Честь і Совість») Максат Айсаутов.

Черговий удар по реноме російської космічної галузі: старт ракети-носія "Протон-М" з розгінним блоком ДМ-03 і трьома супутниками "Глонасс-М" завершився аварією.

Ракета-носій "Протон-М", яка мала вивести на орбіту три російських навігаційних супутники "Глонасс-М", вибухнула на першій хвилині старту. Через отруйну хмару, що утворилася після падіння, персонал Байконура був евакуйований.

Нова НП стала черговим ударом по реноме космічної галузі Росії, яку невдачі переслідують уже кілька років. Так, з початку 2013 року це вже третя нештатна ситуація - до цього була аварія ракети-носія "Зеніт" за програмою "Морський старт" і позаштатне виведення на орбіту апаратів Міноборони.



Теги:Космодром, Росія, казахстан, аварія ракети, триколор


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Ракети падають незалежно від національної приналежності їх витробника.
avatar
2
от капосні ракети -- вони цього не знають і падають тільки російські та ще північнокорейські...
avatar