реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росія залежить від України

Росія в сфері оборони в багатьох аспектах залежить від своїх європейських партнерів, а також від України, вважає адмірал ВМС України Ігор Кабаненко. Зокрема щодо виробництва стратегічних ядерних наступальних озброєнь, - сказав він в ефірі програми «Національний інтерес» на телеканалі БТБ.

«Росія, звичайно, має власну технологічну школа побудови озброєнь, військової техніки. Але по багатьох системах у неї немає замкнутого циклу. До речі, багато в чому щодо виробництва стратегічних ядерних наступальних озброєнь Росія залежить саме від України. Адже ми знаємо де і яким чином будується відповідне обладнання в Україні. Також це стосується ракетної та авіаційної техніки, і багатьох інших аспектів, - сказав Кабаненко. - Крім того, багато комплектуючих і ключових технологічних речей виробляється також саме в Україні».

Адмірал зазначив, що за аналогічними напрямками Росія останніми роками активно співпрацювала і з західноєвропейськими країнами, зокрема з країнами НАТО, тому відмова деяких з них продовжувати відповідні проекти може суттєво вплинути на безпеку РФ.



Теги:ядерні озброєння, Україна - Росія, російська окупація, Кабаненко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar