реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росія виконала українську роботу: в'їзд заробітчанам заборонено

З 1 січня 2015 року Росія введе обмеження по відношенню до українців, які приїжджають на роботу. Про це російський прем'єр Дмитро Мєдвєдєв написав у своїй статті для "Независимой газеты".

Глава уряду Росії Мєдвєдєв впевнений, що для багатьох українців робота в Росії - "єдине джерело існування", і Росія "буде вимушена це джерело перекрити". Ай-яй, уже Донбас годував Україну - так годував, що тепер, коли перестав це робити, то з голоду пухне...

"З 1 січня 2015 року "сірі" українські працівники, які становлять основне число приїжджих, роботу без патенту в Росії не отримають. Більш суворо ми будемо ставитися і до дотримання строків перебування в нашій країні - 90 днів протягом півроку", - заявив він.

Тобто, тепер неможливо буде після закінчення трьох місяців просто перетнути кордон, щоб повернутися до РФ знову. Медведєв пише, що до українців без патенту на роботу до Росії прикордонники будуть ставитися з "підвищеною увагою".

За даними Медведєва, на сьогоднішній день тільки висококваліфікованих фахівців і тих, хто працює з офіційним дозволом на роботу або з патентами, - майже 400 тис. осіб, а з 1 січня 2014 року до Росії в'їхало понад 4 млн осіб.

Молодець Дмитро Мєдвєдєв - зробив роботу українського уряду. Адже це абсурд, коли у час війни наші громадяни працюють на економіку окупанта. А якби всі українці виїхали з Росії - вона просто б упала. Так що продовжуйте, пане московський прем'єр!

Мортирій СИБІРСЬКИЙ



Теги:перерахунки з-за кордону, Україна - Росія, заробітчани


Читайте також



Коментарі (0)
avatar