реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росія почала широку війну: ракетні удари по Києву

О 5.00 розпочалися ракетні обстріли Росією військових об'єктів по всій Україні. "Гради б'ють уздовж усього кордону – від Луганська до Житомира", - сказало джерело. Повідомляється також про початок проведення десантної операції силами Чорноморського флоту в Азовському морі та Одесі.

У Миколаєві - сильні пожежі. У Харкові знищено склад ракетно-артилерійського озброєння.

Повідомляють про потужний вибух поблизу казарм механізованої бригади в Одесі. Два потужні вибухи відзначені у Києві. Вибухи чути також у Краматорську, Миколаєві, Бердянську.

Росія обрала військовий варіант розвитку подій щодо України і вона нестиме відповідальність за наслідки цих дій, заявив президент США Джо Байден.

"Лише Росія несе відповідальність за те, що принесуть ці дії, і Сполучені Штати, їх союзники і партнери відповідатимуть єдиним і рішучим чином. Світ притягне Росію до відповідальності", - йдеться в поширеній Білим домом заяві Байдена.

Президент зазначив, що він стежитиме за розвитком обстановки та регулярно отримуватиме оновлення від команди національної безпеки.

"Завтра вранці (у четвер - ІФ) я зустрінуся зі своїми колегами з G7, а потім виступлю перед американським народом, щоб оголосити про подальші наслідки, які чекають на Росію з боку Сполучених Штатів і наших союзників і партнерів", - наголосив Байден.

Він зазначив, що Вашингтон координуватиме дії з союзниками в НАТО, "щоб забезпечити рішучу, єдину відповідь на будь-яку агресію проти Альянсу".



Теги:режим Путіна, російсько - українська війна, Азов, удари по Києву


Читайте також



Коментарі (0)
avatar