реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Росія не хоче їсти м'яса з Прилук

Прилуцьке підприємство відчує на собі переваги "дружби" з Росією. Федеральна служба Російської Федерації з ветеринарного та фітосанітарного нагляду обмежила постачання м'ясної продукції українських м'ясопереробних підприємств ТОВ «Виробничо-комерційне підприємство Прилуки-Агропереробка» та ТОВ «Тавр-Плюс».

Про це повідомили у прес-службі відомства, передає власний кореспондент Укрінформу у РФ.

«Прийнято рішення про введення тимчасових обмежень на постачання продукції з двох українських м'ясопереробних підприємств — ТОВ “ПКП Прилуки-Агропереробка” і ТОВ “Тавр-Плюс”», — йдеться в повідомленні.

За інформацією Россільгоспнагляду, у результаті лабораторних досліджень у мороженій яловичині, яка надійшла з українського підприємства ТОВ «ПКП Прилуки-Агропереробка», були виявлені «мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми». У мороженому м'ясі птиці, що надійшло з підприємства ТОВ «Тавр-Плюс», виявлені лістерії.

ТОВ "ВКП" Прилуки-Агропереробка "створено в квітні 2001 року на базі ВАТ" Прилуцький м'ясокомбінат ". Прилуцький м'ясокомбінат побудований і введений в експлуатацію в 1982 році.

Виробництво підприємства ТОВ "ВКП "Прилуки-Агропереробка" оснащене найсучаснішим обладнанням, займана площа розділена на дві частини: господарську і виробничу. До складу підприємства входить база передзабійного утримання худоби, забійний цех, холодильник з ділянкою обвалки м'яса і скороморозильні агрегатами для виробництва блочного м'яса, пункт мийки та дезінфекції, склади та інші приміщення.

Керівництво підприємства особливу увагу приділяє інноваційним методам виробництва та оптимізації виробничих процесів.

Підприємство закуповує сировину на території України в Чернігівській, Полтавській, Сумській і Черкаській областях. Місцевість благополучна з інфекційних і інвазійних захворювань сільськогосподарських тварин. Згідно списку МЕБ захворювань груп "А" і "Б" немає. Список постачальників сировини узгоджується з Управлінням ветеринарної медицини. Кожна партія тварин супроводжується ветеринарним документом.
...Просто з Росією дружити -- собі на шкоду!



Теги:виробництво м'яса, Прилуки, харчова безпека, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar