реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Родини загиблих воїнів біда не зламала

У регіоні родини воїнів, які загинули при обороні України від російської агресії, не опускають руки, об'єднавшись у громадську організацію «Єдина родина Чернігівщини» під девізом «Біда не зламала, біда - об'єднала!»

Організація підготувала виставку "Блокпост Пам'яті", відвідування якої стає важливим елементом патріотичного виховання. Нещодавно її представили у Прилуках. На виставці в ящиках з-під патронів - особисті речі загиблих земляків, їхні світлини. Розповідають про героїв голова громадської організації Микола Шанський та його колеги.

У залі міського Будинку культури родини загиблих і тих, хто прийшов на зустріч, привітали голова облдержадміністрації Анна Коваленко, народний депутат України Борис Приходько, голова Прилуцької РДА Геннадій Луценко. Біля пам'ятного знаку "Загиблим воїнам АТО" поминальну літію відслужив настоятель собору Різдва Богородиці о. Віталій Юрочко. З теплими і гіркими словами пам'яті зверталися до присутніх Людмила Матяш - мати загиблого Григорія Матяша та учасник АТО Богуслав Борсук.

Родини загиблих воїнів відвідали з екскурсією Національний історико-культурний заповідник "Качанівка".
"Голос України"



Теги:російсько - українська війна, Прилуки, родини воїнів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar