реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Рівняння на Меловіна!

Хвала Богу. #Меловін пройшов у фінал Євробачення. Фінал буде 12-го.

Добре, добре, добре - ну не цікавлюся я ними. Що в них там, не цікавлюся. Ви цікавитеся? Гаразд, Раша не пройшла. І навіть те, що дівчинка-виконавиця з рашки була у візочку - рашку не врятувало. Ця убога країна у фінал не пройшла. Європа за неї не проголосувала. Отаке.

Я переживала, що Україна у фіналі подарує московитам бали (правило таке - роздавати іншим країнам бали від нас). Але Господь цього року відвів українців від ганьби. Дякую, Боже.

До речі. Ми - красави )) Меловін московитських журналістів ігнорив.
Наші ведучі московитів ігнорили теж. Півфіналістів було 18, а місць - 10. Напруга ще та. Місць лишається 8, місць лишається 7, місць лишається 5, 4... І кожного разу наші ведучі намагалися відгадати, хто ж наступний проходить, яка країна. Лишається одне місце - і ніразу наші ведучі рашку не згадали. То ту країну називали, то іншу, а московитів ніби не існує! Могло ж з вуст зірватися. Не зірвалося. Навіть не прокоментували, що ті не пройшли. Немає. Не існує!

Отак і треба всім українцям себе поводити. Всім. Тоді Московія згине не лише з фіналу Євробачення, а зовсім згине з нашого життя. Реальний ДІЄВИЙ приклад українського ігнору.

Євробаченці - ну ви крутяки! Я від вас такого не чекала. Українці, струнко! Рівняння на євробаченців!

Лариса НІЦОЙ



Теги:Меловін, Євробачення, українська мова, Лариса Ніцой


Читайте також



Коментарі (0)
avatar