реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Ринок очікує інфляцію

Падіння промвиробництва на 7,7%, зупинка багатьох експортно-орієнтованих виробництв в Україні, не підписані контракти на майбутній рік - ось наслідки не зваженої фінансової, експортної та промислової політики МінФіну України.

Загрались із ОВДП.

Облікова ставка НБУ, може бути нижчою, так, але ринкові очікування лише інфляційні.

Нема віри у власну державу, у власну економіку - не буде і зниження облікової ставки.

І це не "занадто консервативний підхід", а виправдано консервативний підхід.

Відсутність прозорої економічної політики, коли ринок розуміє кроки Уряду і здатен будувати свої плани на твердому плануванні та виважених, аргументованих рішеннях - це завжди пересторога та уповільнення економічної діяльності бізнесом.

Твак ірраціональне - економічний песимізм реального сектору, негативно впливає на раціональне, облікову ставку НБУ та економіку держави у цілому.

Бо замість прагматизму та зрозумілих кроків - багато популізму і декларацій на кшталт "усе буде добре", "все прід конторолем", а витрати та собівартість зростають...

Костянтин ІВАНОВ



Теги:милованов, Костянтин Іванов, курс гривні, падіння економіки


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Фінансовий стан пересічного громадянина бажає кращого і більшість з нас живе, чекаючи своєї мізерної зарплати. Постійно доводиться шукати кошти на оплату комуналки тощо. Іноді навіть доводиться брати позики. Добре, що існують сервіси, наприклад такі як https://www.groshi-online.top та інші, де можна вибрати банк або МФО й взяти кредит без відсотків і зайвих переплат. Це, звичайно, не вихід, але хоч якесь вирішення матеріальних проблем.
avatar
2
Нашу економіку хочуть прирівняти до європейської. Можна, звичайно, порівнювати і бомжа з мільярдером. А яка різниця?!
avatar