реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Рихлівський монастир - оплот РПЦ

Московські "єпископи" на території України провели свій традиційний сходнячок у Києві 29-го липня.

Серед прикметних договорняків - "єпископ" Олег Вечеря, який займає церковні приміщення у місті Ніжин, інкорпорований у групу Медведчука "з питань обміну полоненими" між РФ і Україною.

Це неабияка довіра московських спецслужб! Тепер Вечеря (кличка "Клімєнт Нєжинскій") зможе їздити до Мінська і мати доступ до специфічної інформації.

На цьому ж сходняку за поданням того ж так Вечері, перепрофільовано блок-пост РПЦ "Рихлівський монастир" з чоловічого на жіночий.

Останні десять років московська церковна агентура безуспішно намагалася налагодити диверсійну роботу цього блок-поста. Смотрящій був хронічний алкоголік і содомит.

Натомість жіночі блок-пости в агентурно-диверсійній мережі РПЦ в Україні показали себе з найкращого боку, зокрема в Крупицькому монастирі поблизу Батурина, який був захоплений у ПЦУ. Щоправда ім'я новопризначеної смотрящої на блок-пості "Рихлівський монастир" поки не розголошується.

PS Довідка: Руїни Свято-Миколаївського Рихлівського монастиря розташовані у Коропському районі Чернигівської області (Коропська сотня Ніжинського полку). Був заснований родиною Гетьмана Даміяна Ігнатовича у 17 ст. Підтримуваний Гетьманом Данилом Апостолом у 18 ст. Зруйнований під час московської окупації 1922.

Руїни монастиря потрапили під контроль структур РПЦ в Україні наприкінці 2000-их. Сюди був засланий під легендою "монаха" московський алкоголик із Ніжина. Зараз сюди розподілять легендованих "монахинь" з різних блок-постів РПЦ в Україні та самої РФ.

Ростислав МАРТИНЮК



Теги:Рихли, Ніжинська єпархія, РПЦ, Ростислав Мартинюк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar