реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Рєзніков дійсно купував яйця по 17 гривень

Держаудитслужба провела перевірку закупівель міноборони мародера Рєзнікова.

Сам звіт засекречено. Але після неочіканої зустрічі в посольстві США з заступником керівника місії й відповідного представника USAID голова Держаудитслужби Алла Басалаєва раптово вирішила привідкрити деякі факти. Так, міноборони купувало яйця по 17 гривень за штуку. А Рєзніков персонально брехав і покривав своїх підлеглих з приводу цього злочину.

Народ, ви хоч уявляєте, який це колосальний посадовий та корупційний злочин посадової особи. У США за подібні фінансові зловживання з державними фінансами дають астрономічні терміни років по 400-500 тюрми. У нас же тільки на одному контракті на харчування підрозділів ЗСУ лише в 6 тилових областях планували вкрасти 4 мільярди гривень. І ви дивуєтеся, що нам не дуже спішать надавати новітню техніку й притримують допомогу?

Але сам факт, що зараз щоразу бачимо нові випадки з не просто викриттями, але й явну присутність там американців чи інших союзників - це свідчення того, що терпець урвався. Якби не війна, то цю братію уже б санкціями обклали, а тих фігурантів, які хоч цент американських платників податків украли, шукали б по всьому світу. Вова, ти вже знайшов для себе хорошого пластичного хірурга й паспорт громадянина Оману?

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:Корупція, Рєзніков, команда ЗЕ, Тарас Чорновіл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar