реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Революція почнеться з Донецька: штурм адміністрації

Близько 70 осіб виламали вхідні двері Донецької обласної адміністрації. Це обдурені вкладники та пенсіонери. Їм протистоять близько 20 охоронців.
Кілька протестуючих прорвалися в хол будівлі, але охорона витіснила їх назад. Акцією протесту керує депутат Ленінської райради в Донецьку Дмитро Верзилов.

Владу штурмували донеччани з лозунгом "Банду -- геть!". Зверніть увагу: в російськомовному Донецьк уштурмували з українським кличем!

Нагадаємо, що в Донецьку голодують 29 чорнобильців. Під час міліцейського розгону затоптано шахтаря -- інваліда. Міліція намагається списати все на працівників МНС .
В Донецьку триває також суд над просвітянкою Марією Олійник за організацію святкування 20- річчя незалежности України. Суддя Бахтіярова визнала її винною в порушенні громадського порядку. Тоді несподівано для влади і всупереч судовій забороні більше 300 донеччан зібралися під українськими прапорами та пройшли маршем до пам'ятника Шевченку.
Сьогодні ж голодуючі чорнобильці в знак протесту спалили на багатті синю куртку з написом "Янукович -- наш Президент". На мітингу біля 500 осіб. До мітингуючих прибули народні депутати Волинець та Павловський.



Теги:Донецька ОДА, опозиція, Донецьк, штурм адміністрації


Читайте також



Коментарі (0)
avatar