реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Рейдери напали на підприємство і побили директора

Близько двох десятків молодиків спортивної зовнішності сьогодні окупували один з об’єктів аграрного підприємства «КрокУкрЗалізбуд», що в селищі Мала Дівиця Прилуцького району. Захоплювали із застосуванням грубої фізичної сили – напали на власників і побили їх, повідомляє nizhyn.in.ua

«Сьогодні сюди привезли людей кавказької національності, які били мого чоловіка і мене. Обіцяли закопати тут у землю. Хто ти тут така. Тобі вже років 60, ти все одно на ладан дихаєш. Чудом перебували тут сторонні люди, які мене підняли в той час, як били мого чоловіка. Викликали «швидку»», – розповідає Людмила Андрієвська, фінансовий директор та співвласник ТОВ «КрокУкрЗалізбуд».

У поліції ситуацію коментують так:

«Є одні власники, є інші особи, які себе теж вважають власниками. В одних є одні документи, в інших – інші документи. Щоб визначити, хто правий, треба документи досконало вивчити», – Олександр Яцик, начальник Прилуцького відділу поліції.

«Традиційно передує силовому захопленню така собі юридична артпідготовка. В жовтні минулого року за підробленими документами суд у Донецькій області виніс рішення, що Людмила Михайлівна передала невідомій людині – Сущенку, – що проживає в ДНР. Сьогодні це вилилось в рейдерське захоплення підприємства»,– говорить Віталій Загоруйко, керівник юридичного відділу ТОВ «КрокУкрЗалізбуд».

«У хід ідуть реєстри, суди, як розказує постраждала сторона, підробка документів. Про претендента на чернігівські землі, пана Сущенка, ніхто не знає.Я не знаю, хто ця людина. Його не було в жодному суді. За підробленими документам я отримала велику суму грошей. Говорили, що документи є десь у ДНР», – відзначає Людмила Андрієвська, фінансовий директор та співвласник ТОВ «КрокУкрЗалізбуд».

Пані Андрієвська, яка наразі потерпає від рейдерських атак, у розпачі. Господарство, якому вона віддавала всі свої сили і душу, під загрозою зникнення та дерибану невідомими ділками.

«Я хочу тут жити, я хочу тут працювати. Мені тут подобається», – говорить Людмила Андрієвська, фінансовий директор та співвласник ТОВ «КрокУкрЗалізбуд».

Після переговорів, у яких брали участь обидві сторони конфлікту разом із правоохоронцями та представниками Чернігівської обласної адміністрації, частково було досягнуто компромісу. Непрохані гості залишили територію, їхнє місце займе державна охорона. Але чи надовго? Тому вся правоохоронна ланка Чернігівщини має тримати цю ситуацію на контролі, щоб вона не призвела до людських жертв. Адже епоха буремних 90 х і бандитизму давно минула. І поліція має про це пам’ятати.Головні аграрні новини



Теги:ДНР, рейдерство, Прилуцький район, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar