реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

"Регіонал" хоче забрати в українців 25 відсотків депозитів

"Регіонал" Євген Сігал пропонує Верховній раді ввести 25% податок на доходи за депозитами фізосіб.

Про це йдеться у законопроекті № 2401, що зареєстрований в парламенті 26 лютого 2013 року.

Проектом закону пропонується внести зміни до Податкового кодексу, які передбачають запровадження механізму оподаткування доходів фізосіб, отриманих у вигляді процентів на поточні або депозитні банківські рахунки, вклади до небанківських фінустанов, з 1 січня 2014 року ставкою в 25%.

"Пропонується використати досвід РФ та перенести з 1 січня 2015 року на 1 січня 2014 року застосування механізму оподаткування доходів фізосіб, отриманих у вигляді процентів на банківські вклади (депозити) понад встановлений законодавством рівень", - сказано у пояснювальній записці.

Автор документу вважає, що дане рішення вплине на здешевлення кредитних ресурсів комерційних банків, які надаються суб’єктам реальної економіки та сприятиме перерозподілу використання коштів фізосіб на користь споживання товарів і послуг вітчизняних підприємств.

Економічна правда



Теги:здирництво, депозити, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
УВАГА!!! Черговий Український банк - Луцький "ЗАХІДІНКОМБАНК" практично банкрот. НБУ замовчує цей факт. Виривайте свої депозити через Луцький міськрайонний суд (м.Луцьк, вул.Лесі Українки, 24).І ніяких компроміссів з цим збанкрутілим банком.
avatar
2
Варто розблокувати трибуну, і ригианали знову зі лізуть голосувати за свої антинародні грабіжницькі "законопрожекти". У самих же мабуть гроші заховані в офшорах або у західних банках. І рахунки за багатьма нулями. Скоти...
avatar
3
А який він "понад встановлений законодавством рівень" ? 
І чому процент один для всіх і не залежить від розміру доходу?
avatar