реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Реанімація "Нашої України" розпочалася

В.Наливайченко, обраний сьогодні головою ради партії "Наша Україна", переконаний, що нинішня оновлена команда «нашоукраїнців» має змінити ситуацію в партії і в країні на краще. Про він це заявив на IX з’їзді партії «Наша Україна».
«Ми – фахівці з різних галузей. Ми вважаємо себе патріотами. З прагматичних і зважених причин ми беремося за відновлення партії «Наша Україна». Для нас – це практичний інструмент змін, виразник і оборонець національних цінностей, прав, свобод і перспектив людей», - наголосив він.

Серед головних завдань, що їх ставить перед собою «Наша Україна», – навести лад у партійних справах; мобілізувати до масштабної громадянської активності всіх українських патріотів і перемогти на майбутніх парламентських і президентських виборах.
Тому партія оголошує про дві принципові політичні ініціативи.

По-перше, це розгортання кампанії із захисту голосів громадян на місцевих виборах у жовтні.
По-друге, «Наша Україна» закликає уникнути боротьби на знищення між патріотичними силами на місцевому рівні. Тому партія готова підтримувати кандидатів інших сил, які користуються авторитетом громад і які не були скомпрометовані політичним шахрайством останніх років.

Заступниками Голови Політичної Ради обрано Андрія Парубія, Володимира Огризка, Валентину Королькову.
Також до нової політради увійшли Віра Ульянченко, Микола Жулинський, Василь Князевич, Юрій Ехануров, Петро Ющенко, Григорій Омельченко, Лілія Григорович, Юрій Ключковський, Ірина Ванникова.




Теги:Ющенко, В.Наливайченко, Наша Україна, зїзд


Читайте також



Коментарі (0)
avatar