реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ракета в Польщі і страх Заходу

Звісно, я не ракетник і не розумію, як ракета може літати назад. Тобто як українська ракета, спрямована проти російської, могла повернути назад і полетіти в Польщу.

Але як каже військовий експерт Олег Жданов, ракета була російська і Захід просто боїться важких рішень. Байден зразу заявив, що ракета була українською. Без розслідування.

Україна цілком логічно попросила включити своїх представників у комісію, яка й має виявити чия ж то ракета. І тут увага:

«Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що і Польща, і США повинні домовитися, перш ніж Україна зможе взяти участь у розслідуванні ракетного удару по Пшеводову, про який вимагає українська сторона», – пишуть ЗМІ.

Якщо все просто, то для чого узгодження з Вашингтоном? Про що Польща має домовлятися з США?

Правий президент Литви Гінтанас Науседа, який заявив: це удар Росії і НАТО повинно реагувати як єдиний організм. Бо балтійські країни розуміють - якщо це росіянам зійде з рук - наступний удар буде по Литві.

... Британія довгий час сама- єдина воювала проти Третього Рейху. І США, і інші країни довго монялись, доки стали воювати. Сьогодні Україна є Британією вільного світу. А США воювати доведеться. Як і в другу світову...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:ракета в Польщі, Василь Чепурний, широка війна, НАТО, Олег Жданов, Байден


Читайте також



Коментарі (0)
avatar