реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

"Путінські ігри" все ж покажуть у Чернігові

В рамках щорічного Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DocuDays UA в Дискусійному клубі «Експертна думка» до Міжнародного дня боротьби з корупцією відбудеться показ фільму «Путинські Ігри»

Щороку, 9 грудня, відзначають Міжнародний день боротьби з корупцією. До цієї дати, в рамках цьогорічного Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DocuDays UA в Чернігівській області відбудеться показ фільму «Путинські ігри».

Цим фільмом планувалось відкриття Мандрівного фестивалю в Чернігові, але "Чернігівкіно» (кінотеатр імені Щорса) відмовило в показі, мотивуючи це завантаженістю кінотеатру, хоча до цього дата та час були узгоджені. Начальник Департаменту культури, туризму, національностей та релігії ОДА Сергій Мойсієнко так і не дав відповіді чому його підлеглі (чи він сам?) заборонили антипутінське кіно.

Фільм «Путинські ігри» розповідає про те, як відбувалось будівництво спортивного комплексу для проведення Зимової Олімпіади в Сочі.

Перегляд фільму відбудеться в Дискусійному клубі «Експертна думка» 9 грудня о 18-00 за адресою вул. Гетьмана Полуботка 6-А.

Унікальністю Мандрівного фестивалю є те, що фільми, які демонструються в рамках фестивалю, НЕ МАЮТЬ іншого шансу зустрітися із глядачем в Україні, окрім як в рамках даного фестивалю. Кожен фільм має дозвіл на перегляд тільки в рамках фестивалю, він НЕ МОЖЕ продаватися, копіюватися і демонструватися поза межами фестивалю.

Громадська організація «MART» та Чернігівський громадський комітет захисту прав людини є офіційними представниками Фестивалю в Чернігівській області.

Запрошуємо всіх зацікавлених представників ЗМІ
та громаду міста!



Теги:кінофестиваль, Сергій Мойсієнко, Путінські ігри


Читайте також



Коментарі (0)
avatar