реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Путін визнав терористів. Російських. Що в цьому нового?

Зважаючи на колінепреклонні прошенія Держдуми, злякане белькотіння членів ради безпеки Ерефії (знають, подлєци, що підписали собі колективний вирок!) Путін визнав так звані ДНР і ЛНР. Наче він до цього їх не визнавав! Публічно - ні, а фактично вони були і є його витворами.

Зараз колони російської армії відкрито заходять на територію окупованого Донбасу - різниця лише в тому, що раніше заходили то "гумконвоями", то "добровольцями", то опудалом, то тушкою... А виходять, що довчора, що завтра - позавтрьому все ж однаково - "двохсотими"...

Ще зміниться риторика стурбованого світу. Та й по всьому. Маємо зітхнути з полегшенням - повномасштабного вторгнення не буде, кремлівський пацюк наляканий. Маємо подякувати сонному Джо і Борису Нечесі та виголосити "Боже, бережи королеву!", коли старшини ЗСУ ставлять на облік все нове й нове британське та американське озброєння...

Хоча та наляканість Путіна глибоко внутрішня, а назовні він просто таки отримував садистичне задоволення від нагинання публічного своїх міністрів на радбезі, від свідомого втягування їх до злочину міжнародного масштабу. Колись, за кілька днів до втечі Януковича, солідні люди питали мене - що далі робитиме Янукович? Я відповів - чого ви мене питаєте? спитайте у тюремного психолога... Ті здивувались, а я пояснив, що логіку поведінки людини, прозваної в колонії Хамом, може прочитати лише тюремний психолог. Так і тут - логіку дій Путіна може зрозуміти і спрогнозувати лише лікар- психіатр, який мав справу зі смертельно хворими злочинцями. Путін, до речі, за кордон возить за собою біотуалет, щоб вороги не взяли зразки біоматеріалів на аналізи та не вирахували, як Брежнєву у Франції його кончину за його калом...

Власне, я не про Путіна. Бо попри мюнхенське белькотіння нашого чорноволосого гетьмана про російський народ ми таки воюємо не з Путіним, а з росіянами.Так ось російський народ традиційно, за класиком, бєзмолствуєт! Можемо, звісно, згадати якісь кволі заяви ряду інтелігентів з усуціль нєрусскіми хваміліями (пам'ятаєте, типову фразу Московщини: "Ти што - нерусскій?!") типу Ахеджакової, Гозмана, Макарєвіча, але вони погоди не роблять. Мовчать і всі "істинно і неістинно" російські церкви (про РПЦ й згадувати не треба проти ночі!), якими втішалися деякі київські та й чернігівські пошуковувачі істини. Мовчать партії і навіть парії. Мовчать, бо підтримують. Так було завжди на Москві. Недарма маркіз де Кюстін ще за того Ніколая Палкіна, який заслав нашого Тараса в солдатчину, писав, що цей народ треба перезаснувати наново... Тож проблема не тільки в Путіні, я б сказав - зовсім не в Путіні.

Що буде далі? Я таки не знавець психології пітерських гопніків із підворотні, та й Достоєвського з його петербурзькими трущобами, сонєчками мармєладовими і раскольніковими неуважно читав, що їх філософію описав, якщо збочення можна називати філософією... Але думаю, що Путін спробує посунути кордони так званих динири-линири. Тобто буде наступ по лінії окупованого Донбасу. Тим паче, що там все одно жрать нічого, особливо якщо Україна перестане годувати їх пенсіонерів, що досі здуру робить. Але трошки знаю настрої на передку - хлопці з нетерпінням чекають того наступу, бо наша армія зараз сильна і зла. Хоча б через те, що оце й зараз орки підкочують гармати до шкіл, церков чи дитсадків і звідти стріляють по наших. А наші ж гуманісти не можуть туди послати відповідь. Тож вичікують та вдаряють по їх опорниках. А це трохи не те, що під час наступу.

... Тим часом правлячі еліти національних республік Ерефії потроху починають дозрівати - мало того, що ними править маньяк, то ще й Москва все ж забирає з Татарстану, Башкортостану, Якутії - Саха... Тож Путін впевнено веде Росію до розвалу, на що нарешті погодиться і Захід. Щоправда, перед тим ще спробує утримати Росію в межах цієї шагреневої імперії методом підтримки чергового правителя типу Кадирова Але то буде потім. Взагалі ж пригадую слова Патріарха Філарета: "Нам пощастило побачити розпад російської імперії!".

Щоправда, нам не можна просто чекати розпаду РФ (відбиваючись, звісно, від сьогоднішньої російської оскаженілості), бо там є багато наших національних інтересів. Але це тема іншої розмови.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:донбас, російсько - українська війна, режим Путіна, Василь Чепурний, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar