реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Провокатори від "запорєбрика"

В Москві під посольство Ірану несуть квіти у зв'язку із ліквідацією американцями генерала Сулеймані, якого сам Путін називав: " Мій друже Касем".

Але в Києві також є любителі загиблого друга та союзника Путіна - це "патріотична організація "Традиція та Порядок" , яка також разом з росіянами скорбить за Сулеймані.

Але тут нічого дивного, бо ми з Вами бачим черговий проект російських спецслужб закомуфльований під "українську патріотичну організацію".

Лідер "Традиція і Порядок" Богдан Ходаковський - виходець із Братства Корчинського, був лідером організаціі "Реванш", які 14 жовтня 2014 року ходили колоною, одягнені в чорні рубашки..., і малювали гарну картинку для російської пропаганди.

Крім того, " Реванш" мав знамено із зображенням черепа з кинджалом в зубах (як у молодчиків Муссоліні). Ми ж з Вами знаємо, що згідно з російською пропагандою, "фашизм же процвітає в Україні".

Потім Ходаковьский змінив імідж, і " Реванш" перетворюється на "Традиція і Порядок".
У 2018-2019 роках Ходаковський та його «Тарадиція та порядок» намагаються втертися в довіру до митрополита Епіфанія і позиціонують себе як ярі прихильники ПЦУ...
Замовники цієї акції зрозумілі й знаходяться вони за поребриком, а мета створити картинку, що українські "націоналісти" засуджують дії США.



Теги:Сулеймані, агенти ФСБ, Традиція і порядок, провокатори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar