реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Простіше, ніж здається: як підготуватися до ЗНО з української мови

Батьки бідкаються, вчителі розводять руками – звичайна ситуація напередодні ЗНО. А що вже говорити про випускників? Рівень їхнього стресу б’є всі рекорди, а ЗНО все одно підступно наближається. 

Але чи такий страшний чорт, як його малюють? І як зробити підготовку до ЗНО приємною, а сам іспит – можливістю проявити здобуті знання? Ми звернулися за порадою до експертів освітнього проєкту «На Урок». 

Чому готуватися до ЗНО з української мови ефективніше на онлайн-курсах 

«Мені не вдасться потрапити на бюджет», «підготовка до ЗНО з української мови забере в мене все особисте життя» – сумні думки, які перешкоджають впевненим крокам до мети. А мета в абітурієнтів проста – не потрапити до числа тих, хто не подолали поріг у 100 балів на ЗНО (таких цього року аж 41 тис.!).

Впоратися з тестуванням та вступити до омріяного вишу допоможуть курси підготовки до ЗНО від онлайн-школи «На Урок». Цікавий факт: її випускники в середньому отримують 180 балів на зовнішньому незалежному оцінюванні з української. Тож якщо ви втомилися скуповувати підручники та нервувати перед іспитом, спробуйте цей формат для ефективної та комфортної підготовки.

Чому експерти радять обирати формат онлайн-курсів: 

  1. Спокійна атмосфера: ви вдома та водночас у колі знайомих. Це дозволить знизити напругу та подолати стрес.
  2. Зручний час занять, які органічно вплітаються у ваш ритм життя.
  3. Найкращі викладачі з усієї країни, які стануть вашими менторами та натхненниками.
  4. Засвоєння знань в інтерактивній формі, що нагадує цікаву квест-головоломку. 
  5. Постійна підтримка особистого куратора, який відстежує ваш успіх.

Як проходить навчання на онлайн-курсах від школи «На Урок»

Розглянемо алгоритм підготовки до ЗНО на онлайн-курсах «На Урок». Спираючися на це, можна розробити дієву методику здобуття омріяних 200 балів!

Позичте ідеї підготовки до ЗНО у школі «На Урок»:

  1. Заняття нагадують ігровий тренажер, за допомогою якого учні опановують теорію та вчаться розв'язувати завдання формату оцінювання.
  2. Куратори і вчителі перевіряють та оцінюють домашні завдання, що даються після кожного уроку та допомагають систематизувати знання. 
  3. «На Урок» запрошує своїх учнів долучатися до авторських вебінарів, присвячених аналізу завдань ЗНО та іншій важливій інформації про оцінювання. 
  4. Записи уроків зберігаються в особистому кабінеті учня. Їх можна переглянути в будь-який момент.
  5. За кожним учнем закріплений особистий куратор, який відстежує успіх та прогрес школяра. 

Ігровий тренажер, відстеження успіху, аналіз завдань минулих років – усе це допоможе приборкати зовнішнє оцінювання! Наберіться терпіння та маленькими кроками йдіть до мети. 




Теги:ЗНО, мова, освіта, українська мова, навчання, підготовка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar