реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Простий спосіб виведення Litecoin (LTC) на Приват24 без складнощів і зайвих витрат

Криптовалюта Litecoin входить в число лідируючих за популярністю і величиною капіталізації. У цього форка Біткоіна багато особливостей і переваг, але не завжди власникам «легких» цифрових монет досить їх для користування в інтернет-просторі. Часто свій капітал, що складається з криптовалюти Лайткоін, потрібно перевести в реальні гроші й витратити на побутові потреби. На цьому етапі виникає питання про те, як це зробити просто і швидко, без зайвих витрат, причому, бажано відразу на банківську карту, наприклад, ПриватБанку.

Як найпростіше вивести Litecoin (LTC) на Приват24

Найпростіший спосіб виведення вывода Litecoin (LTC) на Приват24 - це однозначно через електронні обмінники. Навіть якщо хтось засумнівається і скаже, що краще кріптовалютні біржі, то в плані простоти і зручності він виявиться не правий. Крім того, не всі біржові майданчики працюють з гривнями, і для здійснення угоди на них потрібно більше часу, ніж при зверненні в обмінний сервіс.

Обмінники - це відмінний вибір для тих хто:

  • цінує свій час;
  • не хоче зв'язуватися з реєстрацією, верифікацією та іншими складнощами;
  • проводить розрахунок за товар або надану послугу з тим, хто поставив умову про отримання грошей тільки на картку ПриватБанку.

Швидкий пошук обмінника

Для того щоб вивести Лайткоіни на картку ПриватБанку через обмінник, в першу чергу потрібно знайти надійний сервіс з оптимальними умовами. Варто відзначити, що всі вони для конвертації валют встановлюють свої курси, тому необхідно порівняти актуальні пропозиції кількох, щоб зробити правильний вибір.

Самостійний збір інформації в інтернет-просторі - це марно витрачений час, адже можна просто взяти і скористатися послугами одного з порталів моніторингу. Наприклад, підбір обмінних сервісів можна зробити за допомогою сайту https://www.bestchange.ru/ . Там досить відзначити, який напрям обміну цікавить, щоб отримати перелік обмінників, готових здійснити операцію прямо зараз, а також відображені курси та інші умови.

Обмін Litecoin (LTC) на гривні та особливості перерахувань на ПриватБанк

Після вибору обмінного сервісу сама процедура пройде лише у декілька «кліків». На обраному сайті потрібно буде:

  • заповнити заявку;
  • перевести Litecoin до зазначеного обмінником гаманця;
  • отримати натомість гривні на банківську карту.

Здійснюючи обмін, не забувайте враховувати вид банківської картки, на яку буде зарахування. Зокрема, в ПриватБанку є такі, коли надходження грошей супроводжується зняттям комісії. Наприклад, на карту «Для виплат» зарахування відбувається зі стягненням з 0,5% з відправника і одержувача. Обмінник не оплачуватиме за вас ці кошти, а просто утримає 1% з відправляється суми в гривнях, отже, вона вийде менше.

Відстеження стану заявки і завершення операції здійснюється на сайті обмінника, також після закінчення транзакції клієнтові обмінного сервісу приходить повідомлення. Швидко перевірити надходження гривень на карту банку можна в додатку Приват24 в будь-який час доби. Зазвичай після надходження LTC зустрічну транзакцію обмінник проводить відразу, і весь час операції може зайняти всього декілька хвилин, але при цьому не забувайте, що через фінансовий моніторинг з боку будь-якого банку можливі затримки в операціях з великими сумами.




Теги:карта Приват Банк 24, криптовалюта Лайткоін, гривня, Litecoin, ПриватБанк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar