реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Проросійський реванш триває: послом до ЄС призначається Литвин

Послом України в Бельгії та Люксембурзі, постійним представником України при ЄС буде призначений екс-спікер Верховної Ради Володимир Литвин.

Про це повідомило джерело в Офісі президента України, за словами якого призначення відбудеться в рамках анонсованого раніше оновлення дипломатичного корпусу, інформує портал kontrakty.ua. Як зазначив співрозмовник в ОПУ, указ про призначення Литвина буде підписаний в найближчі кілька днів.

В даний час послом України в Бельгії та Люксембурзі, постійним представником України при ЄС є Микола Точицький. Він був призначений на ці посади колишнім президентом Петром Порошенко 4 лютого 2016 року. Також Точицький займає пост представника України при Європейському Союзі та Європейському Співтоваристві з атомної енергії за сумісництвом.

Володимир Литвин - глава адміністрації президента Кучми, з яким пов'язують вбивство журнаіста Гоергія Ґонґадзе. Саме Литвин - на той час голова Верховної Ради, головував на засіданні, коли було ухвалено так звані харківські угоди на користь Росії. Саме Литвин звинувачений у плагіаті. Брат Литвина, що керував Державною прикордонною службою, звинуваченений у корупції та дав наказ відійти прикордонникам з пунктів пропуску під час наступу російських окупаційних сил. Інший брат - генерал ЗСУ, кинув поле бою і ганебно втік.

Володимир Литвин - нове обличчя Зе- команди. Любуйтеся! Наобирали...



Теги:Ґонґадзе, харківські угоди, зрадники України, зе- команда, Литвин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar