реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Прокуратура змусить Коломойського віддати Чернігівщині 11 мільйонів

Прокуратура через суд змусить ПАТ „Укрнафта” виконати зобов’язання по фінансуванню програми соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2013-2014 роки у сумі понад 11 млн.грн.

Прокуратурою області до господарського суду пред’явлено позов про стягнення з публічного акціонерного товариства „Укрнафта” на користь департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації коштів на фінансування програми соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2013-2014 роки у сумі понад 11 млн.грн. Про це повідомила прес- служба прокуратури Чернігівскої області.

Установлено, що 16.10.2013 Чернігівською облдержадміністрацією з ПАТ «Укрнафта» укладено договір, відповідно до умов якого упродовж 2013-2015 років для розвитку соціальної інфраструктури в районах (Варвинський, Прилуцький, Талалаївський) активного видобутку нафти та газу передбачено перерахування частини прибутку від видобутку корисних копалин для будівництва та реконструкції шкіл, лікарень, дитячих садків.

Водночас, протягом 2013-2015 років кошти у сумі понад 11 млн. грн. до Чернігівської області не надійшли. Неодноразові звернення до керівництва акціонерного товариства щодо належного виконання умов угоди про фінансування залишилися безрезультативними.



Теги:прокуратура Чернігівської області, Коломойський, Чернігівська ОДА, Укрнафта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar