реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Прокуратура зайнялася мисливцями

Проведеною прокуратурою області перевіркою встановлено, що в порушення ст. 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» мисливсько-рибальське підприємство Чернігівської обласної організації Українського товариства мисливців та рибалок, фактично привласнивши повноваження обласної ради, незаконно передало частину мисливських угідь за інвестиційними угодами у користування приватних осіб.

Укладені угоди передбачали грошове інвестування в окремо визначені, найбільш привабливі території мисливських угідь. Взамін вказані особи отримали переважне право на їх використання.

Таким чином, умови угоди закріпили вкладення грошових коштів в розведення та зосередження тварин у конкретному місці для задоволення потреб цих осіб у ефективному полюванні.

Інші мисливці, які не є учасниками угоди, в порушення Конституції України, Законів України «Про мисливське господарство та полювання», «Про тваринний світ», позбавлені права здійснювати полювання на вказаній території.

На усунення виявлених порушень органами прокуратури області пред’явлено 3 позови про визнання таких договорів недійсними.
Перевірка на даному напрямку триває.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, мисливські господарства, тваринний світ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar