реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Прокуратура спрямувала в суд звинувачення поліцейським патрульним

Чернігівська обласна прокуратура скерувала до Новозаводського суду обвинувальний акт стосовно двох співробітників управління патрульної поліції в Чернігівській області, за фактом неналежного виконання службових обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки.

Мова йде про бійку групи підлітків з двома поліцейськими, в результаті якої одного поліцейського вбили, а другого серйозно поранили. За даними слідства, поліцейські управління патрульної поліції в Чернігівській області в ніч на 2 жовтня 2021 року під час патрулювання вулиці Незалежності в Чернігові виявили групу молодих людей, у яких був конфлікт з двома чоловіками – поліцейськими, які перебували у відпустці.

Прокуратура вважає, що правоохоронці неналежно віднеслися до виконання своїх службових обов’язків та не припинили виявлене правопорушення. Натомість вони покинули місце події, залишивши без допомоги двох поліцейських. Більше того – патрульні порадили підліткам завершити з’ясування стосунків у менш людному місці. Щоправда, патрульні не знали, що підлітки «розбираються» з їх колегами…



Теги:поліція Чернігівської області, прокуратура Чернігівської області, вбивство поліцейського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar