реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Прокуратура про "Домобудівник"

Справа про банкрутство БК «Домобудівник»: прокуратура виступає в інтересах держави і громадян-кредиторів

27 листопада до прокуратури Чернігівської області звернулась ініціативна група громадян-кредиторів збанкрутілого ПАТ «Домобудівник». Люди прагнуть прискорення реальних дій, які б забезпечили добудову квартир, за право отримати які вони сплатили цьому підприємству.

Під час зустрічі та спілкування громадян було проінформовано про стан справ у провадженнях щодо ПАТ БК «Домобудівник».

Довідково:

У найближчій перспективі місцевий господарський суд має розглянути клопотання про введення на цьому підприємстві процедури санації, як того вимагає ст. 28 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом». З відповідним клопотанням до суду звернулися голова комітету кредиторів та Управління капітального будівництва облдержадміністрації.

Передбачається, що у разі припинення строку процедури санації за відсутності реальних інвесторів комітет кредиторів буде наполягати на переході до процедури ліквідації підприємства, оскільки вже є реальні покупці недобудованих житлових споруд.

Представник прокуратури бере участь у судовому розгляді справи про банкрутство «Домобудівника», представляючи інтереси державних установ та громадян-кредиторів.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:прокуратура Чернігівської області, пр, Чернігівська міська рада, будівельна афера


Читайте також



Коментарі (0)
avatar