реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Прокуратура довела порушення закону на грошах музею Довженка

Прокуратурою доведено у суді незаконність процедур закупівлі послуг на реконструкцію музею О. Довженка у Сосниці
Господарським судом області підтримано позицію прокуратури області і визнано незаконним рішення розпорядника бюджетних коштів про закупівлю в одного учасника та відповідного договору на суму понад 3 млн грн.


Нагадаємо, що здійснюючи перевірку правомірності проведення процедури закупівлі за державні кошти прокуратурою області установлено факт порушення вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» при закупівлі робіт по реконструкції літературно-меморіального музею О.П. Довженка в смт. Сосниця вартістю 3,3 млн. грн. Про це повідомила прес- служба прокуратури в Чернігівській області.

Всупереч вимог ст. 39 Закону тендер було проведено замовником за неконкурентною процедурою «закупівля в одного учасника» та обґрунтовано нагальною необхідністю. При цьому, замовник сам зволікав з використанням бюджетних коштів упродовж 2013 року, які виділено відповідно до Указу Президента України ще у 2012 році. Лише перед закінченням бюджетного року безпідставно здійснено закупівлю робіт в одного учасника.



Теги:прокуратура Чернігівської області, тендер, музей Довженка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar