реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Про Україну - без України. Далі буде...

Пройшли телефонні переговори між лідерами Німеччини, Франції та РФії про Україну без України. Уперше! Раніше у тих випадках, коли Меркель, Оланд чи Макрон мали вести якісь свої переговори з Путіним, вони або чітко застерігалися, що про Україну на переговорах ітися не буде, або попередньо розмовляли з Порошенком і узгоджували позицію, щоб там, з Путіним, вона була спільною з українською стороною. Те саме робив навіть Трамп, не кажучи вже про нижчих посадовців США.

На жаль, наша чітка провосуб’єктність трималася виключно на напористості Порошенка. Тепер вони можуть без нас спокійно домовитися про наше майбутнє. А що, хіба не доводилося Україні зупиняти авантюрні заяви німецьких посадовців про можливість виборів на Донбасі під дулами рашистських військ, або про користь від федералізації та багато інших побажань РФії? Усі ці ініціативи були придушені ще на витоках.

Тепер у нас нема президента, є якийсь неадекватний узурпатор, який шукає способів піти на найпринизливіший формат переговорів з Путіним (або й з начальниками “ЛНР/ДНР”). І це благословили не лише прихильники русского міра, але й мешканців майже всіх західно-українських областей. Та навіть 40% львів’ян прагнули отримати отаке. Ну що? Задоволені?

Ласкаво просимо до Венесуели.

Тарас ЧОРНОВІЛ



Теги:російсько - українська війна, Тарас Чорновіл, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar