реклама партнерів:
Головна › Новини › 

Про підпільного Корейка-Бистрова замовимо слово. Як майно переписати на котика

У чернігівській журналістиці – суттєві недопрацювання. То мера Соколова вивертали навиворіт і не вивернули.

Тільки, коли Ігор Стах написав про бізнес «імператора» Атрошенка, то це чи не найсумлінніша журналістська дослідницька праця з ревізії майна тоді бізнесмена , а тепер чиновника.

А ось Соколу пощастило. Досі не знаємо чи є у нього приватний готельчик десь в горах Австрії чи Іспанії? Недопрацювали, ех, шкода.
Вчасно він, такий – сякий змився. Перепрошую, залишив посаду. Так і не задекларував усе до останнього болівара, фунта і тугрика.

Сьогодні мова піде про чоловіка, який фактично все своє життя працював чиновником, але має стільки власності… і котика, на якого все і переписав.

Нещасний, покинутий і бідний чиновник

Горе нам, любителям правди! Всі корупціонери одумалися після «засвітки» їх багатств і готівки у 2016 році та гуртом завалили сайт «Єдиний державний реєстр декларацій» !
І ми тепер можемо прорватися - раз-два без черги , щоб побачити: хто, що, де украв – і реєстр знов закривається - посилає нас під три чорти.
Але про секретаря Чернігівської міської ради Віктора Бистрова трошки вдалося вихопити.
Бідний - бідний ! Аж жалько-жалько стало. Будь-хто пустить сльозу. І нещасний. Неодружений. Тобто розлучений.

А дружина! А ще називається проста вчителька!! Не можу повірити!
Як вона обідрала бідного Віктора Бистрова. Все забрала!
Все нажите непосильним трудом! Одне, друге приміщення , половина оздоровчого комплексу. Ой, ще один будинок! І ще одне приміщення магазину! Нічого собі - іще один будинок!

Та бути цього не може! І це «висить» на одній покинутій, вибачте, розлученій простій учительці!?
Тут без пляшки не розберешся!
Майно і екс-майно переписане на котика

Почнеш придивлятися і - очі на лоба вилазять. Колишня дружина Бистрова і нині діюча вчителька, яка займається підприємницької діяльністю із «Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, є також власницею приватного підприємства «Сварог».

Розмір внеску в статутний фонд - 705 тис. 620 гривень. Це 50 відсотків! Ви знаєте те приміщення в самому центрі - по проспекту Перемоги, 92 . Там магазин зброї «Сафарі». Ця споруда до 2009 року була у комунальній власності ГРОМАДИ Чернігова.

Для «непосвячених» нагадаю. Віктор Бистров у 1999-2001 роках працював бухгалтером «Чернігівнафтопродукту», у 2001-2005 головний спеціаліст фінансово – економічного управління Північного оперативного командування. А в 2006-2010 роках – начальник фінансового управління Чернігівської міськради.

Тепер зрозуміло, чому у дружини Бистрова - 50% магазину зброї!
Видно чудовий досвід Віктора Едуардовича, як військового, так і цивільного фінансиста! Все в сім’ю! І не покладаючи рук!
Все своєму котику! Тобто дружині!

А ми починаємо перелік майна для «котика»
Що ще «умикнув» Бистров…
…і переписав на дружину? Це і приміщення, де колись було відділення банку «Демарк» по проспекту Перемоги, 92, а зараз там - ломбард «Благо».
А ще у дружини Бистрова - половина спортивно-оздоровчого комплексу по вул.. Стрілецькій, 88-А. До речі, площа там 881 кв.м.

Там же ще є співвласник. Мати депутата Чернігівської міськради Максима Черненка. А земелька під цим приміщенням - у постійному користуванні КП «Чернігівбудінвест». Так що Бистрова і Черненок – економлять на платі за землю.

А ще «котик» Бистрова володіє приміщенням магазину по Рокоссовського,14. Там також відділення печальновідомого «Демарку» розміщувалося .

До серпня 2016 року, тобто часу , коли над чиновниками нависло ненависне декларування, у власності Бистрової знаходився житловий будинок у Другому провулку Відпочинку і земельна ділянка . А також будинок і ділянка на початку колишньої вулиці Горького, нині Музейна.

Хтось може сказати: яке відношення має секретар міськради Віктор Бистров до своєї «колишньої» дружини Бистрової, з якою він офіційно розлучений?
Ой, не знаєте ви українських розлучень чиновників перед декларуванням майна!

Розлучниця-декларація

Насправді Віктор Бистров з дружиною не розлучався. Це справжнісіньке юридичне окозамилювання. Він живе з любим «котиком» Аннушкою і просто забувається, що він з нею «розлучився».
І це знають усі, хто знає Бистрових. Навіть телеканал і сайт «Челайн», яким Бистров вертить , як циган сонцем.
Так ось, Бистров на своєму «Челайні» також признався 6-го березня - трошки більше місяця тому – як він любить свою дружину. Ось дивіться:

«Наприклад, моя 12-річна донечка дуже любить солоденьке. І вже запитувала, чи отримає від тата на свято цукерки. Колегам завжди дарую сертифікати, бо купувати якийсь парфум чи косметику, однакові для всіх, – не зовсім правильно. А дружині до вподоби всілякі приємні дрібнички – гарні квіти, книжки, хороша косметика, будь-що».

Після того, що оце написано Віктор Бистров не побіжить розлучатися по-справжньому. Він знає, як чиновник-посадовець, він був на коні при Ющенку і Януковичу (в часи Соколова) і спокійно, як пилосос, відсмоктував і приватизував майно чернігівської громади на користь дружини.
Зараз часи Порошенка. Віктор Едуардович провели «ДЕМАРКацію» своїх володінь – і вихопили приміщення відділень «Демарку». Правда, зробили деякий шахер-махер з будинками, які були на дружині.
І знову плаває на поверхні влади – друга особа після мера Чернігова! Секретар Чернігівської міської ради. І роль цигана, який крутить сонцем «чесних новин».

«У нас така прекрасна демократична країна, донечко! – розказує наслідний чиновник Віктор Едуардович своїй 12-річній донечці. - Якби хтось перевіряв, як чиновники наживали майно на своїх посадах і садили за це, то треба було б в Україні створювати резервацію. Але у нас нема вільних земель! Це на батьківщині твого дідуся, в Сибіру – от там було виховання!»
P.S. Чернігівським журналістам, особливо найнятим у видання, яким Єдуардович крутить, як циган сонцем, краще не звертати увагу на цю «гнусную клєвєту».

Іншим, якщо є журналістська жилка і бажання, можна перевірити: чи є «ху» чернігівський Корейко.
Але попереджаю, ви знайдете в декларації лише квартиру в Чернігові площею 45,3 кв. метри, гараж у 25,4 кв. м та стареньке авто BMW 324 1982 року. Його виготовили, коли Віті було 8 років і він ходив у Чернігівську школу № 3.

Василь КУК, сатиричний бюлетень «Журналістське БМП і Р»*, м.Київ

Свобода ФМ

Від редакції "Сіверщини".

Віктор Бістров розвісив був з якогось дива дорожущу рекламу своєї ...обличчя по місту на білбордах. Власне, явище звичне. Але він чомусь визвіздився у вишиванці. І як тут не згадати спостереження Олександра Довженка про євреїв, що так люблять наряджатися в українську вишиванку...






Теги:ЧеLine, Корупція, Наш край, Бистров, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar