реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Прям гідра російська...

Чергова російська консерва створила партію, щоб змінити Україну.

Його називають "журналістом" (хоча ніхто журналістських матеріалів пєрсонажа не бачив). Телеведучим (хоча останнім часом він лише постійний гість телеканалів Медведчука). Бізнесменом у медицині (хоча його клініка більш відома зашкварами, зокрема, приховуванням позитивних тестів на коронавірус).

Так, це Пальчевський.

Учора в гостях у медведчуківського телеканалу він оголосив про створення партії. "Перемога Пальчевського". І ця новина пішла по багатьом сайтам. Сенсація...

Читаю ці новини і дивуюсь. Дивуюсь, що редакції якось уникають згадок про російський бекграунд "політика".
От сам він про свою нову партію каже, що "чекав 30 років". Щось у дідуся "під 60" геть з пам'яттю погано. Бо лише якихось 25 років тому він вже був у партії. У Партії любителів пива. І навіть депутатом намагався стати. У Росії. Балотувався до Госдуми. "Перемога" тоді така собі вийшла. Менше 1% на виборах.

І ось тепер він увірвався до української політики.
Хоча чому тепер? Була ж у нього цікава історія за часів Януковича.

У 2010-му його призначили заступником міністра молоді. Але тут сталася халепа. Виявилося, що у чувачка російське громадянство. Ну, не він один такий був у команді Януковича. Там це взагалі сприймалося як "ніфіга собі круто!"

А, у Пальчевського в біографії є ще один важливий плюсік. Він - випускник московського інституту Міноборони СРСР, "служив перекладачем в Лаосі". Зв'язок зі спецслужбами РФ (давайте казати прямо - ГРУ) спростовує.
Повертаючись до російського паспорту. Проколовся він у 2010-му, його викрили. Тож Януковичу-Азарову довелося позбавитися такого цінного кадру. А так би міг цей заступник міністра після 2014-го разом з ними повернутися поближче до Кремля...

Ось такий кадр збирається змінювати Україну.

Медведчуківці в "Слузі народу" намагалися проштовхнути цю консерву в праймеріз. Ну, щоб він міг балотуватися від Зеленського на посаду мера Києва. Але щось не вийшло.

Навіть дивно, що не вийшло. Бо не так давно у нього все дуже добре складалося з Зе-командою. По суті, він був партнером Зеленського у його бізнес-мережі.
І от дивина. Різні експерти одразу після реєстрації нової партії почали оцінювати шанси "Перемоги Пальчевського". Так, зовсім нє палєвно.

Ну, і сайти дають відповідні новини без російського бекграунду Пальчевського. От як так?
А, ще одне. Реєстрація чергової партії російських консерв співпала з акціїю українських патріотів. Вони вимагали скасувати реєстрацію ватних партій. Тобто, проросійських партій.

Так і живемо. Якась проросійська партія зникає (привіт прогресивним соціалістам та регіоналам), а на її місці виникають інші. Прям політична "гідра Кремля". З різними головами.

Олексій БРАТУЩАК



Теги:фсб, агенти Москви, Пальчевський, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar