реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Привітайте Гриценка з 8 Березня!

Якщо вам важко зламати комуністичні традиції 8 марта, а все ж хочецця когось привітати? Привітайте гриценка з 8 марта. Саме 8 марта 2016 р., 2016 р!!! толік гриценко та Юлія Мостова взяли шлюб в Російській Православній Церкві. Думаю, і дату вибрали не випадково, щоб з тяглістю.

А ви знаєте, що населений пункт Ватутіне в Черкаській області так і не перейменували? Тоша, з завзятістю лева, вирвав з лабет бєндєровцєв Ватутіне, містечко толіка, чьтоб маму нє травміравать, каторая там живьот. Ще в листопаді 2014р ватутін попав до списку осіб Українського Інституту нацпам'яті причетних до боротьби проти Укрдержави, а вже 2015 р. дивним чином зі списку випав. А ватутін в 20-их роках минулого століття воював в складі московської червоної окупаційної армії проти УНР та повстанців Холодного Яру на території теперішніх Харківської, Луганської, Полтавської, Кропивницької, Черкаської областей... Тобто вбивав, гвалтував, мародерив, голодоморив, земляків тоши гриценка. Удалой такой рускій вітязь з дєрєвні Чєпухіно, а зараз Ватутіне, Московії, яке співпадіння? Ватутіне! А згодом Ватутін воював з УПА, знову вбивав, ґвалтував, мародерив, голодоморив українців.

Р.S. В січні та на початку лютого тоша гриценко, забувши вимкнути геолокацію з гірськолижного альпійського курорту, закликав вийти зі зброєю проти "Беркуту". А 20 лютого 2014р., коли ми сім годин не могли назбирати 226 нардепів, щоб зі всім покінчити, Гриценко до зали ВРУ так і не прийшов, 20 лютого так і не голосував. Написав у фб, що супроводжує полтавський "Беркут" та рятує його від самосуду, рятує тих, хто на Майдані вбивав, мародерив, правда, не встиг нас поголодоморити...

Привітайте яскравого, типового представника укрсучполітики - толіка гриценка з 8 марта. Ета єво празднік.

Андрій МІЩЕНКО



Теги:Гриценко, вибори 2019, Андрій Міщенко, Беркут, Юлія Мостова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar