реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Припинити капітуляцію на Донбасі

Мінер на мосту Метро в Києві вимагає припинити капітуляцію на Донбасі.

Про це повідомляє "Типовий Київ".

"До середини моста пустили квадрокоптер, який скинув рацію. На початок моста також заїхав БТР, на нього повісили прапор України. Терорист зробив першу заяву! Він вимагає від керівників держави припинити капітуляцію на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

Чоловік, котрий через окупацію Росією Криму втратив свою малу Батьківщину, і не сидів під спідницею у жінки, а пішов воювати за Україну, старший сержант спецпризначенець Олексій Белько, своїми діями привернув увагу всього Світу до питання російської агресії, і вимагає від керівників держави, як повідомляють різні інформресурси, припинити повзучу капітуляцію. Нагадав у такий відчайдушний та радикальний спосіб про те що війна ні куди не пішла і може прийти і в мирні міста.

Ця людина варта шани та поваги, він прекрасно розумів, йдучи на цей крок, що може бути вбитим або отримає довгий строк ув'язнення. Він здався ні кому не зашкодивши, це ознака його високого рівня свідомості та відповідальності за країну, народу якої він присягнув служити. І ми в рамках Закону та людських цінностей та моралі маємо його захистити, бо він своїми діями фактично зберігає мільйони українців від біди та смерті. Однозначно, він порушив закон і це паршиво, і понесе відповідальність, але йому не залишили вибору у цій ситуації. Прошу не бути байдужими до цієї непересічної людини. Це протест, відчай та високий рівень самопожертви в ім'я народу, я це так розумію. Слава Україні !

P.S.
Зараз певні ЗМІ будуть переконувати суспільство, що він це зробив через особисті проблеми, заодно, щоб дискредитувати ветеранів цієі війни та військових взагалі в угоду “усталим”. Ці журналісти так вміють - он і прапором державним обмотався при цьому.

Сергій ГУЦАЛЮК



Теги:мінування мосту, Сергій Гуцалюк, перемога Зеленського, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar