реклама партнерів:
Головна › Новини › Поради

Принесе листоноша пенсію додому

«От-от я маю піти на заслужений відпочинок. Збираю документи для оформлення пенсії. Хочу одержувати її на пошті. Що для цього потрібно?
Микола ЗАЗИМКО,
м. Чернігів»

На запитання читача відповідає заступник директора Чернігівської дирекції Укрпошти Галина ПАНАСКО:

«Укрпошта як національний оператор завжди готова допомогти пенсіонерам у виборі зручного для них способу отримання пенсії. Це — безпосередньо у відділенні поштового зв’язку або ж удома.

Для цього необхідно подати відповідну заяву до відділення Пенсійного фонду України, де ви оформлятимете пенсію, із зазначенням одного з цих способів одержання. Його в будь-який час можна поміняти.

Більшість наших клієнтів у Чернігові одержують пенсію безпосередньо вдома. Ця послуга дуже зручна всім, але в першу чергу — для людей похилого віку, яким важко діставатися до пошти чи банку, постояти тут у черзі. Адже листоноша водночас із пенсією принесе їм ще й товари народного вжитку. Скориставшись її візитом, можна замовити й інші життєво необхідні поштові послуги, сплатити комунальні платежі.

Перевага нашої послуги ще й утому, що, коли пенсіонер перебуває в лікарні, то за дорученням, яке завірить головний лікар, рідні зможуть отримати пенсію у нас на пошті».




Теги:Послуги, пенсії, Листоноша, Укрпошта


Читайте також



Коментарі (0)
avatar