реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Прилуки кримінальні: зброю виготовляли на дому

Апеляційний суд Чернігівської області виніс вирок двом мешканцям м. Прилук, які налагодили незаконне відновлення та збут вогнепальної зброї, бойових припасів до неї і вибухових речовин на території Чернігівської та Київської областей.

У ході досудового слідства доведено, що двоє мешканців Прилук скуповували непридатну до використання зброю, яку в подальшому, за допомогою спеціального обладнання, реставрували, відновлювали її бойові властивості та продавали зацікавленим особам.

У лютому ц.р. співробітники СБУ затримали торговців під час чергової реалізації 20 набоїв до револьверу та 4 тротилових шашок.

Загалом в результаті проведення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій з незаконного обігу було вилучено 4 одиниці вогнепальної зброї, понад 130 набоїв до неї та близько двох кілограмів тротилу.

Суд визнав обох зловмисників винними у вчинені злочину, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 42-річному організатору злочинного «бізнесу» було винесено покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, його спільнику - 3 роки позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:Прилуки, зброя, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar