реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Прилуцького бюджету вистачить на 8 місяців

5 січня відбулася сесія Прилуцької районної ради Чернігівської області. Головне питання порядку денного – рішення про районний бюджет на 2012 рік. Свободівці єдині серед депутатів Прилуцької районної ради проголосували проти. Голова депутатської фракції ВО «Свобода» у райраді Іван Тютюнник зазначає, що бюджет є найневдалішим чи не за всі роки української незалежності.

На сесії Прилуцької райради депутати голосували майже одностайно. Абсолютному одноголоссю завадила присутність депутатів-свободівців. Саме свободівці, доводячи свою стійку і віддану народу позицію, голосували проти грабіжницького бюджету. Решта ж депутатів просто підтримала традицію «кнопкодавства» - проголосували за рішення, яке потрібне владі, а не простим жителям Прилуччини.

«Бюджет, за який проголосували майже всі депутати райради, є найменш соціально спрямованим чи не за всі 20 років української незалежності. Цього бюджету вистачить на нормальне фінансування бюджетної сфери лише протягом восьми місяців. Це все обговорювалось під час сесії, проте нікому з провладної депутатської більшості таких аргументів недостатньо. Але кому бути відповідальним, коли до осені бюджетні кошти закінчаться?Складається враження, що більшість щиро вірить у прихід апокаліпсису, який прогнозують на кінець 2012-го.

Можливо, депутати сподіваються на додаткові надходження коштів до бюджету протягом року. Проте у «подачки» згори мало віриться, оскільки ситуація з державним бюджетом виглядає не набагато краще. Та й для проведення виборів вони «відмиють» немало», - прокоментував новоприйнятий бюджет Прилуцького району Іван Тютюнник.
«Сума бюджету 2012 майже така, як і минулорічна. Проте залишаються питання на тему: Як бути з інфляцією? Що робити з підвищенням тарифних ставок? І коли ж настане «покращення життя вже сьогодні»?» - зазначила депутат Прилуцької районної ради від ВО «Свобода» Вікторія Дротянко.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:бюджет, свобода, Прилуцький район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar