реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Прилуцька голова уже отримує премії

Прилучани знову поставили Fасеbооk на вуха. Нещодавно на сторінці Віктора Карпенка в соцмережі з’явилася публікація, у якій він дивується, як оперативно Прилуцький міський голова Ольга Попенко призначає премії собі, своєму заступнику і секретарю.

- Усього місяць роботи на посаді мера, а вже щомісячну премію з 01.12.2015 року давай... Мабуть, за те, що добре та своєчасно розчищені дороги, немає ям та за інші заслуги, про які ніхто не знає, - написав у Fасеbооk Віктор Карпенко.

«Гострий» допис викликав чималий резонанс у мережі. Публікацію одразу почали коментувати Інтернет-користувачі. Адже питання доходів чиновників дуже хвилює пересічних громадян. І тут думки розділилися на протилежні.

Про це пише газета "Деснянка" в номері за 21 січня.

Депутат Чернігівської облради Сергій Пащенко роз’яснив:

- На 1 грудня 2015 року заробітна плата міського голови становила 2864 грн. Рішення щодо преміювання ухвалював депутатський корпус, сама Ольга Михайлівна під час голосування «утрималась». Але я вважаю, що міський голова має отримувати гідну заробітну плату!

Навіть колишній мер Дмитро Барнаш долучився до обговорення:

- Справді, ставка міського голови 2864 грн, але з усіма преміями і виплатами в мене виходило 8400-8600 грн. Я це ніколи не приховував, і коли запитували, завжди повідомляв. Але за моїх часів дуже багато всіляких витрат не було прописано в бюджеті, тому доводилося платити зі своєї кишені. З таким підвищенням, я думаю, вийде десь 12-13 тисяч грн на місяць, -написав пан Дмитро.



Теги:Батьківщина, Прилуки, нові кадри, підвищення зарплати


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
У чому дивина? Хіба тільки у Прилуках (місто обласного підпорядкування - до речі) керівництва сіль/міськрад попризначали собі, за допомогою депутатів звичайно, по 10 - 15 тисяч щомісяця? Це відбулося по всій області. У цьому дивини нема. Дивина у тому, що ці "новоприбулі" керівнички ще нічогісінько не встигли зробити для своїх громад, а вже присмоктались...
avatar