реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Прилучани перемогли менян на "міліцейському" турнірі. Фотозвіт

На Чернігівському стадіоні «Хімік» у середу відбулися обласні змагання всеукраїнського турніру з футболу серед дітей та підлітків «Золота осінь 2009», який був організований та проводиться за ініціативою міністра внутрішніх справ Юрія ЛУЦЕНКА.
На футбольне поле вийшли переможці ІІІ зонального етапу змагань – команди з Мени, Куликівки, Ніжина та Прилук.
Змагання відкрив заступник начальника Управління МВС в області Віктор ТИТОРЕНКО. Він побажав спортсменам досягти найбажаніших результатів та обов’язково перемогти на всеукраїнських змаганнях і зробив перший символічний удар по м’ячу на початку першого матчу між командою Прилук та Ніжина.
Футболісти визначали найсильнішу команду за олімпійською системою. Гра з самого початку була напруженою і видовищною, тому що на кону стояла поїздка найкращої команди Чернігівщини до столиці. Там юніори мають відстоювати честь області на державному рівні. І хоча головне не перемога, а участь, кожній з чотирьох команд хотілося вибороти право на поїздку до Києва на зональні всеукраїнські змагання.
Гравці до фінального свистка тримали глядачів у напрузі. Ті, хто прийшов підтримати юніорів, отримали неабияку насолоду від спортивного шоу.
Отже Куликівська команда посіла ІV місце, ІІІ – гравці з Ніжина, меняни і прилучани визначали кому дістанеться І і ІІ місця. З самого початку команда з Прилук показала свій характер і волю до перемоги, та і меняни не збиралися здаватися просто так. Але все-таки гості з Прилук показали кращу гру і врешті-решт перемогли. А значить, скоро їх чекає до себе українська столиця.
Футболісти отримали пам’ятні сувеніри, грамоти, медалі та кубки, а також футбольні м’ячі.
Національний олімпійський комітет подарував школярам стильні щоденники, також був визначений кращий гравець змагань, кращий бомбардир і кращий воротар, а також наймолодший гравець турніру – всі вони отримали пам’ятні сувеніри.
Наприкінці змагань спортсмени сфотографувалися на пам'ять з начальником управління кадрового забезпечення Віктором ТИТОРЕНКОМ та представником Міністра в Чернігівській області Аллою ЛЕПЕХОЮ яка також прийшла привітати спортсменів.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області
17.09.2009 р









Коментарі (0)
avatar